___________________________________________________________________________________________

diumenge, 30 de maig del 2010

29-05-10 Semifinal Copa Catalunya; Cabanes - FCB (1 - 8)

CAMPIONAT CATALUNYA FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ Cabanes 1 -FC Barcelona 8
Victòria per a l’equip femení de Jordi Ventura. Malgrat un inici advers a causa del llarg viatge i un públic que va causar molta pressió, les blaugranes van aconseguir mig bitllet d’anada cap a la final de la Copa Catalunya.
El Cabanes va inaugurar el marcador al minut 6 i la tensió es començava a notar en l’ambient. Tot i així, les blaugranes van saber reconduir el resultat mostrant el seu millor futbol. Al minut 22 Nerea va aconseguir l’empat i a partir d’aquí un recital de gols blaugrana en van ser protagonistes.
Al minut 24, marcava Judit Fernández, al 34 Carola aconseguia l’1 a 3 i a partir d’aquí, les jugadores van trobar el punt d’inflexió i l’impuls que els havia faltat a l’inici.
Amb gols de Diana al minut 41, Alba al 45, Carola de nou al 60, Marina al 63 i Nerea al 69, les blaugranes es preparen per disputar la tornada diumenge que ve.