___________________________________________________________________________________________

dissabte, 15 de maig del 2010

15-05-10 (Torneig Complementari) Molins de Rei - FCB ( 0 - 3 )

Article Web FCBarcelona:
MOLINS DE REI 0 - FC BARCELONA ‘A’ INFANTIL-ALEVÍ 3

Últim partit de la Lliga complementària abans de la Copa Catalunya i una altra victòria que sumen les noies de Jordi Ventura.
Les blaugranes van sortir al terreny de joc apagades i no van oferir el joc al qual ens tenen acostumats.
Marina va obrir el marcador en el minut 29, fruit d’un xut de falta directa, i ja a la segona part, van jugar amb una gran intensitat absent a la primera meitat. Joana va fer el segon gol en el minut 59 i Judith Fernández va sentenciar el partit en el minut 65.
El proper 29 o 30 de maig començarà la Copa Catalunya.
Les noies de Ventura van disputar un altre partit, però en aquest cas va ser un amistós contra el Cirera, un equip de Mataró al qual van vèncer per 10 gols a 0. Un enfrontament molt còmode per a les blaugranes.