___________________________________________________________________________________________

diumenge, 2 de maig del 2010

01-05-10 (Torneig Complementari) Sabadell - FCB ( 0 - 3 )

Article Web FCBarcelona:

LLIGA CADET-JUVENIL FEMENINA SABADELL FC 0 - FCB Infantil-Aleví 3

El Sabadell no li va posar les coses fàcils a les de Jordi Ventura. Les blaugrana es van trobar un rival molt tancat, especialment durant la primera part. Malgrat les dificultats, el Barça va saber trobar espais, i ja al minut 9, Alba Franco estrenava el marcador.
La cosa no quedava aquí, i al minut 30 Judit Fernández aconseguia el 0 a 3. Ja en la segona part, les noies de Ventura van baixar el rendiment, i es van trobar a faltar bones combinacions en les jugades. Finalment, en el minut 57 Marta Villarejo va signar la victòria.