___________________________________________________________________________________________

27-02-10 (Jornada 18) Vilanova - FCB ( 1 - 1 )

Anna, des d'aquí volem donar-te molts ànims perqué et recuperis del teu accident de cotxe.
Volem veure't molt aviat en el terreny de joc.

Article Web FCBarcelona:
LLIGA INFANTIL ALEVÍ F-7 CF VILANOVA, 1 - 1 FC BARCELONA
Primera ensopegada del femení Infantil a tota la temporada. En un partit molt estrany l'equip de Jordi Ventura no va aconseguir imposar el seu estil de joc en el primer temps. El joc directe del rival i les dimensions del camp van fer impossible el joc de toc de l'equip blaugrana i es va arribar amb empat a zero al descans.
A la segona part, les noies van sortir amb una molt bona actitud i van aconseguir diverses combinacions de mèrit fins que van aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Judith. Quan semblava que el partit finalitzaria amb aquest resultat, un refús de la defensa el va engaltar al'escaire una jugadora local i això va significar l'empat a un definitiu
. L'equip blaugrana afronta els últims quatre partit de Lliga amb 6 punts d'avantatge respecte al segon classificat.