___________________________________________________________________________________________

dissabte, 20 de febrer del 2010

20-02-10 (Jornada 17) FCB - Bonaire ( 16-0 )

Article Web FCBarcelona:
FEMENÍ INFANTIL - ALEVÍ FC BARCELONA, 16 - ESCOLA F. BONAIRE B, 0
Als primers 9 minuts de partit les barcelonines ja havien marcat dos gols, cosa que va fer que es confiessin i abaixessin una mica el ritme. Tot i així, van arribar al descans amb un 5-0 al marcador.
La segona meitat del partit va ser una de les millors parts de la temporada, com va manifestar el mateix Jordi Ventura. Les jugadores blaugrana van marcar 11 gols, i no van encaixar-ne cap. Nerea (4), Diana i Judith Mas, amb tres gols cada una, Carla (2), i Anna, Alba, Patri i Sofi amb un gol cada una, van ser les autores dels 16 gols que van atorgar una victòria clara i contundent a l’equip blaugrana.