___________________________________________________________________________________________

diumenge, 6 de juny del 2010

06-06-10 Semifinal Copa Catalunya; FCB - Cabanes (11-1)

CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ INFANTIL ALEVÍ FC BARCELONA 11 – UE CABANES 1
Les blaugranes es van classificar per a la final de la Copa Catalunya després de golejar el Cabanes en un partit marcat per un inici costós, en què el Cabanes va causar molta pressió a l’equip de Jordi Ventura.
Tot i així, les blaugranes van dominar tot el partit, tot i encaixar un gol de les visitants al minut 60. L’Alba inaugurava el marcador al minut 24 i a partir d’aquí tot un recital blaugrana la va secundar.
Amb gols de Judit Mas (2), Alba (2) , Diana (2), Sònia i un altre de Judith Fernández, el Femení Infantil Aleví es classificava per a la final merescudament.