___________________________________________________________________________________________

12-12-09 (Jornada 10) FCB - Europa ( 3 - 1 )

En aquesta ocasió provem un video a veure que tal .....

Article Web FCBarcelona:

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ FC BARCELONA, 3 - EUROPA, 1

Partit disputadíssim a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Només començar, als 20 segons, Judith Fernández va fer el primer gol per les blaugrana. A partir d’aquí, les jugadores de l’Europa van saber defensar-se bé i ho intentaven a la contra.

La segona part va continuar amb el domini de les blaugrana, que van marcar el 2 a 0, obra de nou de Judith Fernández. Quan el marcador semblava definitiu, a falta de 8 minuts per al final, una contra de l’Europa va establir el 2 a 1. A partir d’aquí les jugadores de l’Europa van apropar-se més a la porteria blaugrana i van crear perill amb tirs llunyans. Però quan faltaven quatre minuts per al final Carla va aconseguir la sentència per les blaugrana.