___________________________________________________________________________________________

28-11-09 (Jornada 8) Sant Gabriel - FCB ( 1 - 6 )

Avui que es el teu aniversari, aprofitem aquest bloc per donar-te la felicitació
de tots els familiars i amics de l'equip.
(Les teves jugadores ja t'han cantat al vestidor.)

Article Web FCBarcelona:
LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ CD SANT GABRIEL, 1 – FCB, 6
Molt bon ambient és el que es va viure al Camp del Sant Gabriel entre els dos equips que ocupen les primeres posicions a la classificació. Tot i ser un duel tens, les dues aficions van animar, i molt, però sense menysprear el rival.
El partit va començar malament per a les blaugranes, que van veure com el Sant Gabriel dominava i gaudia de les primeres ocasions per obrir el marcador. Malgrat tot, al minut 11, Alba va aconseguir el primer gol (0-1) però els locals van empatar poc després (1-1). Jordi Ventura va introduir canvis per obrir el joc i els gols blaugrana no van trigar a arribar: Nerea (1-2) i Joana (1-3), de falta, van sentenciar la primera meitat.
Al segon temps, el joc va ser molt més relaxat però el Barça va continuar aprofitant les ocasions: Carla al minut 54 (1-4) i dos gols seguits de Judit (1-5 i 1-6) van tancar un matx d’èxit.