___________________________________________________________________________________________

dissabte, 10 d’octubre del 2009

10-10-09 (Jornada 1) FCB - Esparraguera (6 - 1)

Comença la lliga !!!!!!

Amb aquest resultat estem en segona posició per gol-average empatats amb els sis primers.
En aquest link podem veure la composició de la plantilla sensera del nostre equip.

Article Web FCBARCELONA

INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ FCBARCELONA 6- ESPARREGUERA 1

Aquest era el primer partit de la temporada per a les jugadores de Jordi Ventura.

Això va provocar que l’inici del partit fos especialment travat i que l’Esparreguera marqués en el minut 14 de la primera part.

El gol de les rivals va marcar un punt d’inflexió i ràpidament un minut després, les blaugranes van reaccionar amb un gran gol de Judit Fernàndez que va inaugurar la golejada. Al minut 30 el gol de Nerea i poc després el de Marina van demostrar el domini total de les blaugranes, que amb el seu joc van eclipsar l’equip rival.

Marta Villarejo i novament Judit Fernàndez van reflectir la clara superioritat del Barça. Judit, amb l’últim gol del partit, va oferir un partit espectacular i sens dubte va ser la jugadora més destacada i desequilibrant.